ПУ Полетарац Сврљиг

Гордане Тодоровић бб

+381 (18) 823-430

Контакт телефон установе

Радно време

Пон - Пет: 6:00 - 17:00

Недеља професионалног развоја и међусекторске сарадње у нашој установи

Протекла недеља била је испуњена професионалним изазовима, повезивањем и учењем за запослене у нашој установи. На позив колега из Предшколске установе ”Врачар”, наши представници су у уторак, 30. јануара 2024. године, учествовали на акредитованом стручном скупу под називом ‘‘ХV дани предшколаца Врачара”. Скуп је био посвећен актуелним темама из области предшколског васпитања и образовања, и представља важан догађај за стручњаке у овој области.

Кулминација недеље десила се у суботу, 3. фебруара 2024. године, када су наше колегинице учествовале на стручном скупу ”Разиграно родитељство – подршка осетљивим групама уз међусекторску сарадњу” који је одржан у Ћуприји. Наша установа је том приликом представила рад ”Подршка добробити детета кроз грађење односа са породицом”, који је нагласио важност сарадње између предшколских установа и породица у циљу обезбеђивања најбољих услова за развој и раст најмлађих.

Ове активности су део нашег континуираног напора да подстичемо стручни развој наших запослених и да јачамо сарадњу са другим установама и организацијама. Заједничким снагама и међусекторском сарадњом, могуће је створити подржавајуће окружење у којем ће свако дете имати прилику да искаже свој пуни потенцијал.

НОВОСТИ