PU Poletarac Svrljig

Gordane Todorović bb

+381 (18) 823-430

Kontakt telefon ustanove

Radno vreme

Pon - Pet: 6:00 - 17:00

Početak novog ciklusa unapređenja inkluzivne prakse u saradnji sa Škola “Carica Jelena” iz Niša

U okviru nastojanja da se kontinuirano radi na unapređenju kvaliteta inkluzivne prakse, danas smo započeli novi ciklus obuka i radionica uz neprocenjivu podršku stručnih saradnika i defektologa iz Škole “Carica Jelena” iz Niša. Ovaj korak predstavlja značajnu inicijativu u našem nastojanju da obezbedimo ravnopravne uslove za obrazovanje i razvoj svakog deteta, bez obzira na njihove individualne potrebe i sposobnosti.

Cilj ovog programa je da se kroz saradnju i razmenu znanja sa iskusnim stručnjacima iz Škole “Carica Jelena”, obogati naša pedagoška praksa i poveća svest o značaju inkluzije u obrazovnom procesu. Program će obuhvatiti seriju predavanja, radionica i aktivnosti koje imaju za cilj da osposobe nastavno i nenastavno osoblje za efikasniju implementaciju inkluzivnih metoda i tehnika u svakodnevnom radu sa decom.

Ovim putem želimo da zahvalimo Školi “Carica Jelena” i njenim predanim stručnjacima na spremnosti da podele svoje bogato iskustvo i znanje, te da na taj način doprinesu podizanju kvaliteta inkluzivnog obrazovanja u našoj zajednici. Verujemo da će ova saradnja doprineti stvaranju podsticajne i podržavajuće sredine za svu decu, podstičući ih da istražuju, uče i razvijaju se u skladu sa svojim potencijalima.

#inkluzija

NOVOSTI