ПУ Полетарац Сврљиг

Гордане Тодоровић бб

+381 (18) 823-430

Контакт телефон установе

Радно време

Пон - Пет: 6:00 - 17:00

Инспиративно дружење у Породичном клубу предшколске установе “Полетарац”

У предшколској установи “Полетарац” одржано је још једно у низу занимљивих и опуштајућих дружења са родитељима у оквиру Породичног клуба. Сусрет је био посвећен разговорима о важности игре у развоју детета, унапређењу добробити наших најмлађих, као и градњи квалитетних односа и развоју сарадње између родитеља, старатеља, хранитеља и установе. Овај догађај је још једном потврдио колико је важно заједничко деловање у циљу обезбеђивања најбољих услова за раст и развој деце.

Породични клуб “Полетарац” је место где родитељи имају прилику да поделе своја искуства, размене мишљења и стекну нова знања о васпитању и образовању деце. Кроз разговор и заједничке активности, ствара се чврста основа за изградњу подржавајућег окружења у којем деца могу да расту, уче и развијају се у срећним и здравим особама.

Предшколска установа “Полетарац” наставља да брижљиво ради на подршци породици као основној ћелији друштва и промовише значај укључивања родитеља у живот и рад установе. Верујемо да је заједничким снагама могуће створити окружење у којем ће свако дете имати могућност да достигне свој пуни потенцијал.

НОВОСТИ