PU Poletarac Svrljig

Gordane Todorović bb

+381 (18) 823-430

Kontakt telefon ustanove

Radno vreme

Pon - Pet: 6:00 - 17:00

Inspirativno druženje u Porodičnom klubu predškolske ustanove “Poletarac”

U predškolskoj ustanovi “Poletarac” održano je još jedno u nizu zanimljivih i opuštajućih druženja sa roditeljima u okviru Porodičnog kluba. Susret je bio posvećen razgovorima o važnosti igre u razvoju deteta, unapređenju dobrobiti naših najmlađih, kao i gradnji kvalitetnih odnosa i razvoju saradnje između roditelja, staratelja, hranitelja i ustanove. Ovaj događaj je još jednom potvrdio koliko je važno zajedničko delovanje u cilju obezbeđivanja najboljih uslova za rast i razvoj dece.

Porodični klub “Poletarac” je mesto gde roditelji imaju priliku da podele svoja iskustva, razmene mišljenja i steknu nova znanja o vaspitanju i obrazovanju dece. Kroz razgovor i zajedničke aktivnosti, stvara se čvrsta osnova za izgradnju podržavajućeg okruženja u kojem deca mogu da rastu, uče i razvijaju se u srećnim i zdravim osobama.

Predškolska ustanova “Poletarac” nastavlja da brižljivo radi na podršci porodici kao osnovnoj ćeliji društva i promoviše značaj uključivanja roditelja u život i rad ustanove. Verujemo da je zajedničkim snagama moguće stvoriti okruženje u kojem će svako dete imati mogućnost da dostigne svoj puni potencijal.

NOVOSTI