PU Poletarac Svrljig

Gordane Todorović bb

+381 (18) 823-430

Kontakt telefon ustanove

Radno vreme

Pon - Pet: 6:00 - 17:00

VRTIĆ ZA SVAKO DETE

PROGRAMI

Kvalitetna briga podrazumeva, prihvatanje deteta u njegovom individualnom razvoju
Adaptacija

Kakav će ovaj period biti deci, kako će se ona razvijati, zavisi od svih nas zajedno – roditelja, zaposlenih u vrtiću i celokupne lokalne zajednice.

Inkluzija

Inkluzija je kada vas ljudi očekuju i kada im nedostajete kada niste tu.
Inkluzija je kada dobijete pomoć kada vam je potrebna i kada je želite.

tranzicija

Prelasci u nova okruženja kao što je polazak u jaslice/vrtić, prelazak iz jaslica u vrtić ili prelazak iz vrtića u školu su osetljivi periodi tranzicije u kojima je kontinuitet posebno važan.

Eko

Eko-škole predstavljaju mrežu obrazovno-vaspitnih institucija koje podstiču decu da se aktivno uključe u brigu o životnoj sredini.

Naša vizija

Bićemo Ustanova u kojoj će se živeti, otkrivati, istraživati i u tom procesu sarađivati sa roditeljima i lokalnom zajednicom.

Naša misija

Mi smo ustanova u kojoj se razvijaju, realizuju i vrednuju različiti kvalitetni programi, u skladu sa potrebama, sposobnostima i interesovanja dece, porodice, potrebama i mogućnostima lokalne zajednice, razvijanjem partnerstva sa svim relevantnim učesnicima u procesu vaspitanja i obrazovanja dece predškolskog uzrasta.

Godina
postojanja
0

Poletarac danas

Usluge Ustanove u radnoj 2022/2023.god. koristi  250 deteta. Vaspitno-obrazovni rad se realizuje u 10 grupa celodnevnog boravka (deca uzrasta od 12 meseci do 6,5 godina), 1 grupi u poludnevnom boravku (deca uzrasta od 5,5 do 6,5 godina) i 1 grupi u poludnevnom boravku (deca uzrasta od 3 do 6,5 godina) u izdvojenom objektu Osnovne škole ”Dobrila Stambolić” u selu Drajinac