ПУ Полетарац Сврљиг

Гордане Тодоровић бб

+381 (18) 823-430

Контакт телефон установе

Радно време

Пон - Пет: 6:00 - 17:00

Почетак новог циклуса унапређења инклузивне праксе у сарадњи са Škola “Carica Jelena” из Ниша

У оквиру настојања да се континуирано ради на унапређењу квалитета инклузивне праксе, данас смо започели нови циклус обука и радионица уз непроцењиву подршку стручних сарадника и дефектолога из Школе “Carica Jelena” из Ниша. Овај корак представља значајну иницијативу у нашем настојању да обезбедимо равноправне услове за образовање и развој сваког детета, без обзира на њихове индивидуалне потребе и способности.

Циљ овог програма је да се кроз сарадњу и размену знања са искусним стручњацима из Школе “Carica Jelena”, обогати наша педагошка пракса и повећа свест о значају инклузије у образовном процесу. Програм ће обухватити серију предавања, радионица и активности које имају за циљ да оспособе наставно и ненаставно особље за ефикаснију имплементацију инклузивних метода и техника у свакодневном раду са децом.

Овим путем желимо да захвалимо Школи “Carica Jelena” и њеним преданим стручњацима на спремности да поделе своје богато искуство и знање, те да на тај начин допринесу подизању квалитета инклузивног образовања у нашој заједници. Верујемо да ће ова сарадња допринети стварању подстицајне и подржавајуће средине за сву децу, подстичући их да истражују, уче и развијају се у складу са својим потенцијалима.

#инклузија

НОВОСТИ