PU Poletarac Svrljig

Gordane Todorović bb

+381 (18) 823-430

Kontakt telefon ustanove

Radno vreme

Pon - Pet: 6:00 - 17:00

Nedelja profesionalnog razvoja i međusektorske saradnje u našoj ustanovi

Protekla nedelja bila je ispunjena profesionalnim izazovima, povezivanjem i učenjem za zaposlene u našoj ustanovi. Na poziv kolega iz Predškolske ustanove ”Vračar”, naši predstavnici su u utorak, 30. januara 2024. godine, učestvovali na akreditovanom stručnom skupu pod nazivom ‘‘HV dani predškolaca Vračara”. Skup je bio posvećen aktuelnim temama iz oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja, i predstavlja važan događaj za stručnjake u ovoj oblasti.

Kulminacija nedelje desila se u subotu, 3. februara 2024. godine, kada su naše koleginice učestvovale na stručnom skupu ”Razigrano roditeljstvo – podrška osetljivim grupama uz međusektorsku saradnju” koji je održan u Ćupriji. Naša ustanova je tom prilikom predstavila rad ”Podrška dobrobiti deteta kroz građenje odnosa sa porodicom”, koji je naglasio važnost saradnje između predškolskih ustanova i porodica u cilju obezbeđivanja najboljih uslova za razvoj i rast najmlađih.

Ove aktivnosti su deo našeg kontinuiranog napora da podstičemo stručni razvoj naših zaposlenih i da jačamo saradnju sa drugim ustanovama i organizacijama. Zajedničkim snagama i međusektorskom saradnjom, moguće je stvoriti podržavajuće okruženje u kojem će svako dete imati priliku da iskaže svoj puni potencijal.

NOVOSTI